Banner_Conceptontwikkeling

Niet altijd kun je zomaar beginnen met het maken van een inrichtingsplan. Soms is eerst een achterliggend idee nodig. Een kapstok waaraan de boodschap die je wil communiceren kan worden opgehangen. Zodat de boodschap beter overkomt en blijft hangen. In de reclamewereld wordt dan over een ‘concept’ of over een ‘conceptontwikkeling’ gesproken. Een concept is simpelweg het overkoepelende idee, de combinatie van tekst en beeld, van de communicatieboodschap. Fraai Projecten is de partner om uw tekst in beeld om te zetten, en er voor te zorgen dat het idee tastbaar wordt. 

Een goed plan verkoopt zichzelf niet

Dacht je soms dat alleen slechte plannen extra aandacht nodig hadden? Mis! Voor goede ideeën is goede ondersteuning misschien nog wel belangrijker. Hoe beter het plan, hoe meer erover te vertellen valt en hoe meer je potentiële klant erover wil weten. Een goed beeld en een juiste presentatie is daarbij essentieel. Daarbij: jouw klanten willen verleid worden. Ze willen horen waarom ze jouw plan of dienst moeten kopen. En daar doe je beter maar een beetje je best voor. 

Copy & concept & en de rest

Fraai projecten denkt graag met u mee in de conceptontwikkeling. Een concept bestaat natuurlijk niet alleen uit tekst. Hier komt juist ook meer bij kijken. Een visuele ondersteuning d.m.v. een moodboard of visual geeft meer inhoud aan het plan en laat zien dat het een haalbaar idee is. Hier proberen wij ons in te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Gelukkig beschikken wij over goede contacten met freelance tekstschrijvers en visualizers. Samen kunnen we het hele traject van idee tot uitvoering voor je verzorgen en dat allemaal tegen zeer scherpe tarieven. Professionele communicatie voor een fractie  van de prijs die je bij een bureau betaalt!  

Conceptontwikkeling in het portfolio van Fraai Projecten?

Wil je meer weten over de concepten die wij voor uiteenlopende bedrijven hebben ontwikkeld? Neem hieronder een kijkje in ons portfolio. Wanneer je Fraai Projecten in wilt zetten voor het bedenken van een unieke vertaling van jouw concept, neem dan vandaag nog contact met ons op.