Bekijk hier ons werk

Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers richten wij tijdelijk of blijvende evenementenlocaties en interieurs in. Door de diverse meubellijnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is altijd wel een combinatie van materialen en kleuren die bij uw wensen aansluit.

Tijdelijk, blijvend en maatwerk

Wij verzorgen de inrichting van evenementen, blijvende interieurs, maar ook maatwerk zodat uw evenement perfect aansluit op uw wensen. Wij maken graag samen met u een onvergetelijk Fraai Project van uw evenement.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een aantal van onze projecten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wolterinck Event Decoration

Als u een evenement organiseert en klanten, collega’s, familieleden, vrienden of zakenrelaties ontvangt, wilt u dat uw gasten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten bij het binnenstappen van de ruimte een instant wow-gevoel krijgen. En precies dát is waar wij voor zorgen. Noem het sfeer, decoratie, styling, inrichting of aankleding. Eigenlijk vinden wij de exacte term niet zo belangrijk. Zolang u het maar beleeft!

Bekijk ons werk