_M7A2136

Wat kan u als klant verwachten?

Fraai Projecten heeft bijna alle disciplines in eigen huis die van belang zijn voor het ontwerpen, maken en opbouwen van het meubilair en de decoratie voor uw event. Hebben we een bepaald specialisme niet in huis? Dan weten wij waar we het moeten gaan halen: bij één van onze partners! Wat zijn dan ‘bijna alle disciplines’? Fraai Projecten beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Tekenen en ontwerpen in AutoCAD, Vectorworks of SketchUp, het is allemaal gesneden koek voor de afdeling Creatie en Presentatie.

Deze afdeling geeft vorm aan de brainstorm sessie die door het projectteam is gevormd. Onder leiding van het creatieve team wordt een idee samen met de projectmanager en de medewerkers werkvoorbereiding uitgewerkt. Na de creatie (en de calculatie) kan uiteindelijk begonnen worden met de realisatie. Fraai Projecten beschikt over een goed uitgeruste timmerwerkplaats waar timmermannen dagelijks in de weer zijn. Een CNC-machine, formaatzaag en kantenlijmmachine behoren tot de geavanceerde inrichting van de houtbewerking. Vanuit de timmerwerkplaats gaat het halffabricaat naar de decoratieafdeling. Hier wordt het onderdeel door de schilders verder afgewerkt, voorzien van een basiskleur en uiteindelijk in de spuitcabine strak afgespoten. Van ontwerp tot uitvoering, alle stappen onder één dak.

Het magazijn van ruim 5.000 m² biedt daarnaast een ongekende hoeveelheid materialen, die kunnen worden aangewend om uw event verder op te bouwen en in te richten. Ontelbare meubels, buffetten, bars en heel, heel veel bijzondere rekwisieten maken het onderscheidend vermogen van Fraai Projecten immens. Met onze eigen vrachtwagens vervoeren we de materialen naar elke gewenste locatie. Ter plaatse wordt, onder leiding van gekwalificeerd eigen personeel, uw event volledig volgens ontwerp en naar uw wensen opgebouwd. De projectmanager is uw contact gedurende het gehele traject en zorgt daarnaast voor de aansturing en instructie van onze partners op het gebied van techniek, groenvoorziening en catering.