LinkedIn – Ready, set, ho ho ho

Sinterklaas vertrekt weer naar Spanje en dat betekent dat het nu echt tijd is voor kerst! Vandaag hebben wij weer drie locaties omgetoverd in kerstsferen. Compleet met 4,4 meter hoge kerstboom!

Bekijk het bericht >

Instagram – Kerst is sfeer

En dat laten diverse foto’s zien. In Den Haag het winkelcentrum New Babylon en in Sint Anthonis bij Restaurant De Heksenboom zijn ze helemaal in de kerstsferen terecht gekomen.

Bekijk het bericht >

Facebook – Kerstvoorbereidingen

π‡πžπžπ₯ 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫π₯𝐚𝐧𝐝 𝐒𝐧 𝐝𝐞 𝐀𝐞𝐫𝐬𝐭𝐬𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧! πŸŽ„
We zijn bijna klaar met het versieren van kerstbomen en met het maken van diverse kerstdecoraties.
Vanaf maandag gaan we met Fraai Projecten door het hele land, want dan wordt alles verspreid. Benieuwd naar het eindresultaat? Houdt onze socials volgende week goed in de gaten!

Bekijk het bericht >

Vacature: Leerling decorspuiter (FT)

Leer onder leiding van een ervaren spuiter alle ins en outs van het vak.
Je bent een echte doener en weet van aanpakken. Door jouw open karakter, gedrevenheid en betrouwbaarheid wordt jij een een specialist in jouw vak. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met Fraai Decor en event styling. Heb je ook veel interesse in de decor- en interieurbranche? Solliciteer dan direct, door op onderstaande knop te drukken.

Bekijk de vacature decorspuiter >

Sferen en Trends

Bij Fraai Projecten wordt er altijd gekeken naar welke trends er op dit moment zijn. Deze trends worden, in overleg, ook toegepast op uw evenement. Vaak wordt er ook gekeken welke trends er aan komen. Deze nieuwe trends willen we altijd graag meteen implementeren in onze verschillende stijlen. Benieuwd naar de stijlen en sferen die we gebruiken bij Fraai? Bekijk dan onze sferen pagina of neem contact op. .

Naar Sferen>

Partner – Wolterinck Event Decoration

Wolterinck Event Decoration staat voor een mooie groene belevenis. Met een goed team van vakmensen, probeert Wolterinck altijd mensen te verblijden en te verrassen. Een partner waar wij graag mee samen werken.

Lees meer over Wolterinck Event Decoration >

Adidas Event

Succesvol project – Adidas

In samenwerking met JAMJAM marketing hebben wij voor Adidas en Footlocker een parkeergarage omgebouwd tot een street urban showroom.

Bekijk het Adidas project >

Bobbi's Bar Breda

Succesvol project – Bobbi’s Bar

Voor het Restaurant Bobbi’s Bar hebben wij in Breda een prachtig blijvend interieur gerealiseerd. De combinatie van robuust staal en zacht fluweel is een lust voor het oog. Bekijk hieronder de foto’s en laat de beelden voor zichzelf spreken.

Bekijk het Bobbi’s Bar project >

Succesvol project – Romantische bruiloft

In samenwerking met Wolterinck Event Decoration hebben wij een romantische omgeving gecreΓ«erd. Het bruidspaar heeft hierdoor een onvergetelijk dag gehad. Van harte gefeliciteerd en alle geluk van de wereld.

Bekijk het Romantische bruiloft project >

Op de hoogte blijven van onze projecten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk onze blogs / vlogs

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >

Bobbi's Bar Breda

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >