Instagram – Enthousiasme bij Brand Loyalty

Op 24 en 25 september was het event ‘Retail Loyalty Congress 2019’. In samenwerking met Marc van Laere Producties bv hebben wij de inrichting verzorgd van dit event.

Bekijk het bericht >

LinkedIn – KLM 100 jaar!

KLM bestaat 100 jaar en dat moest natuurlijk groots worden gevierd. Samen met onze opdrachtgevers XSAGA , WISH! Company en Unlimited Productions BV heeft Fraai de decor en event styling verzorgd van dit mooie feest.

Bekijk het bericht >

Facebook – Denken in sferen.

De herfst lijkt begonnen maar Fraai Projecten zorgt voor een prachtige nazomer! Denken in sferen, daar weet Fraai Projecten alles van. Van concept tot eindresultaat, wij helpen je graag met jouw evenement. Professioneel, uniek en met de juiste styling. Het team van Fraai staat voor je klaar!

Bekijk het bericht >

Vacature: Leerling decorspuiter (FT)

Leer onder leiding van een ervaren spuiter alle ins en outs van het vak.
Je bent een echte doener en weet van aanpakken. Door jouw open karakter, gedrevenheid en betrouwbaarheid wordt jij een een specialist in jouw vak. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met Fraai Decor en event styling. Heb je ook veel interesse in de decor- en interieurbranche? Solliciteer dan direct, door op onderstaande knop te drukken.

Bekijk de vacature decorspuiter >

Sferen en Trends

Bij Fraai Projecten wordt er altijd gekeken naar welke trends er op dit moment zijn. Deze trends worden, in overleg, ook toegepast op uw evenement. Vaak wordt er ook gekeken welke trends er aan komen. Deze nieuwe trends willen we altijd graag meteen implementeren in onze verschillende stijlen. Benieuwd naar de stijlen en sferen die we gebruiken bij Fraai? Bekijk dan onze sferen pagina of neem contact op. .

Naar Sferen>

Partner – Wolterinck Event Decoration

Wolterinck Event Decoration staat voor een mooie groene belevenis. Met een goed team van vakmensen, probeert Wolterinck altijd mensen te verblijden en te verrassen. Een partner waar wij graag mee samen werken.

Lees meer over Wolterinck Event Decoration >

Adidas Event

Succesvol project – Adidas

In samenwerking met JAMJAM marketing hebben wij voor Adidas en Footlocker een parkeergarage omgebouwd tot een street urban showroom.

Bekijk het Adidas project >

Bobbi's Bar Breda

Succesvol project – Bobbi’s Bar

Voor het Restaurant Bobbi’s Bar hebben wij in Breda een prachtig blijvend interieur gerealiseerd. De combinatie van robuust staal en zacht fluweel is een lust voor het oog. Bekijk hieronder de foto’s en laat de beelden voor zichzelf spreken.

Bekijk het Bobbi’s Bar project >

Succesvol project – Romantische bruiloft

In samenwerking met Wolterinck Event Decoration hebben wij een romantische omgeving gecreëerd. Het bruidspaar heeft hierdoor een onvergetelijk dag gehad. Van harte gefeliciteerd en alle geluk van de wereld.

Bekijk het Romantische bruiloft project >

Op de hoogte blijven van onze projecten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bekijk onze blogs / vlogs

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >

Bobbi's Bar Breda

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Lees meer >