Stage: Marketing

Fraai Projecten biedt Marketing student(e) de kans op een onvergetelijke stage. Ben jij die aankomend (online) marketeer die we zoeken? Ben je commercieel onderlegd, creatief, ondernemend en wil jij onze marketingafdeling een boost geven d.m.v. creatieve ideeën en toffe initiatieven? Stuur dan snel je sollicitatie met cv naar hr@fraaiprojecten.nl

Fraai Projecten Decor & Eventstyling verzorgt de styling en aankleding van talrijke, uiteenlopende spraakmakende bedrijfsevenementen. Wij maken elk event uniek, dat is typisch Fraai! 

Wat ga je doen? 

Fraai Projecten wil overal zichtbaar zijn. Aan jou de taak om Fraai Projecten meer onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten! We verwachten van je dat je zelfstandig onderzoekt waar Fraai gezien moet worden en een content kalender opstelt voor onze Social Media pagina’s. Wellicht ontbreken wij nog op interessante Socials? Je houdt onze Facebook, LinkedIn en Instagram pagina’s dagelijks bij en je maakt zelf content. Dit betekent ook dat je wel eens meegaat op Uitvoer of het magazijn in duikt om zo content te verzamelen. Je spot trends en ontwikkelingen en verrast ons. 

Daarnaast ga je onze Fraaie Interne Nieuwsbrief bijhouden. Je bedenkt creatieve ideeën, interviewt (nieuwe) collega’s en bewaakt de deadlines. Je gaat ook aan de slag om een externe nieuwsbrief op te zetten om zo ook onze klanten en relaties op de hoogte te houden. Je houdt daarnaast onze website bij en voorziet deze ook regelmatig met nieuwe ins en outs van Fraai Projecten.  

We werken momenteel aan twee nieuwe magazines en deze moeten nog gevuld worden met teksten en foto’s. We geven jou hierin de lead om ervoor te zorgen dat er voor de zomer twee toffe magazines liggen die we naar onze klanten kunnen sturen. 

Wie ben jij? 

Je bent een Marketing student(e). Je bent proactief en ondernemend, zelfstandig en creatief. Met jouw frisse blik geef je advies over de nieuwste online tools en social media. Daarnaast heb je affiniteit met de eventbranche. Je krijgt energie van snel schakelen en ziet kansen die je direct weet te benutten. Het zou tof zijn als je al bekend bent met Adobe Indesign/Illustrator/Photoshop. 

Wat bieden wij 

Een toffe stageplek waar je alle vrijheid krijgt om je talenten en creativiteitten te ontdekken. Fraai Projecten is een jong en dynamisch bedrijf met informele werksfeer. De stagevergoeding is marktconform.