Stage: ruimtelijk vormgever

Word jij blij van mooie dingen maken en krijg je geen genoeg van mooi artwork, sfeerplattegronden en fotografie? Wil je daarnaast graag ervaring op doen in de evenementenbranche? Kom dan stage lopen bij ons!

Als stagiair Creatie & Presentatie is je meest voorkomende taak presentaties maken ter ondersteuning van offertes. Om de klant een goede sfeerimpressie te geven, levert C&P moodboarden, factsheets, plattegronden en 3D visuals aan. Daarnaast maakt de afdeling productfoto’s en sfeerfoto’s op locatie en bewerkt deze. Deze zijn ten behoeve van ons meubelboek, sfeerplattegronden, de website en social media. Marketingtaken: Het beheer van de website en social media vallen gedeeltelijk ook onder C&P. Samen met onze marketing bepaal je welke foto’s er worden gebruikt en maak de nieuwsbrief (intern en extern) op.

Jouw profiel:

Je hebt gevoel voor sfeer en belangstelling voor trends en ontwikkelingen op decoratief gebied. Je hebt karakter, bent zelfsturend en ‘dat kan niet’ bestaat niet voor jou. Je bent stressbestendig en in staat om snel te kunnen schakelen. Je denkt in kansen en je weet precies hoe jij een klant kan verrassen met een perfect uitgewerkt creatief concept. Jouw creatieve instelling helpt bij het behalen van het optimale resultaat door de afdeling projectmanagement. Je bent resultaatgericht, en weet je goed raad met deadlines.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een toffe uitdagende stage binnen een creatief, jong en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Je krijgt de kans om mee te werken aan diverse projecten, waarin je jouw creativiteit en vaardigheden kan laten zien. Daarnaast bied Fraai Projecten je tevens de mogelijkheid om jezelf gedurende je stageperiode nog verder te ontwikkelen via onze Fraai Academy, een online leerplatform met een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod cursussen en trainingen.

Wie zijn wij?

Fraai Projecten verzorgt de inrichting & styling van uw event. Groot of klein, tijdelijk of blijvend, in zijn geheel van A tot Z of deels. Met een ruime keuze aan fraaie barmeubels, buffetten, meubilair & (bloem)decoraties plus een dijk aan ervaring, gedrevenheid & creativiteit wordt elke ruimte een beleving. Passend bij de gelegenheid, het publiek, de opzet en het budget. Met een bestaande sfeerlijn, een stylingconcept op maat of juist een combinatie daarvan. U kunt het zo gek niet verzinnen, of Fraai heeft het in huis. En als het er niet is… zorgen we dat het er komt. Met plezier! Zo wordt elk project een Fraai Project. Meer zien? Facebook – LinkedIn – Instagram

Ben jij de collega die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie met cv en portfolio naar Laura Pauwels via hr@fraaiprojecten.nl o.v.v. stage ruimtelijk vormgever. Voor functie-inhoudelijke vragen kan je contact opnemen via telefoonnummer 0162 69 22 98.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst