Facebook_Omslagfoto-min
Facebook_Omslagfoto-min

Welkom op de website van Fraai Projecten! Actueel en overzichtelijk, maar ook boordevol inspiratie en informatie.

Het meubel magazine geeft ons de kans om u doorlopend van nieuwe meubels, trends en inspirerende foto’s te blijven voorzien. Kijk daarom regelmatig op onze site, blader door het magazine en herontdek telkens weer vernieuwde pagina’s in het magazine. Onder het kopje nieuws houden wij u op de hoogte van alle ins en outs binnen Fraai Projecten.

Maar er is meer. Neem een kijkje naar onze projecten die we de afgelopen tijd weer hebben mogen realiseren. Naast de inrichting van prachtige en unieke evenementen, zijn we ook trots op een aantal spraakmakende interieurprojecten.

Fraai Projecten onderscheidt zich door het out-of-the-box denken, het omdenken. De pandemie heeft onze wereld op zijn kop gezet, maar wij gaan door. In de trant van ‘wat kan er wel?’ heeft Fraai Projecten een aantal studiosettings ingericht, waarbij het gaat om de juiste beleving en sfeer creëren die past bij de klant en het thema van de uitzending. Dit wordt gedaan door een juiste keuze van meubilair, toevoeging van florale elementen en een basis uitstraling die we maken door de ruimte af te kaderen met wanden. In deze wanden kunnen uiteraard schermen of andere digitale uitingen verwerkt worden. Als kers op de taart maken wij forumtafels volledig op maat en naar wens.


 Team Fraai Projecten staat dag en nacht voor u klaar. Dat zit in de genen. Wie beantwoordt uw aanvraag, of wie komt uw evenement opbouwen? Wie heeft het zo mooi gemaakt en geschilderd? Of wie stuurt u de rekening? Team Fraai Projecten bestaat uit fijne gemotiveerde mensen. Maak kennis met de mensen van Fraai Projecten. Voor meer informatie over onze producten, projecten en dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Team Fraai Projecten

Recente Projecten

Klik hier voor meer informatie

Inspiratie

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.